Referenčni projekti

Posebno ponosni smo na lastno proizvodnjo laboratorijskega pohištva, s katerim smo opremili več kot 1.500 laboratorijev od Avstrije, Nemčije, pa do Norveške in Singapurja.

Naša vizija je postati eden izmed največjih svetovnih dobaviteljev laboratorijskega pohištva. Vizijo bomo dosegli z nenehnim razvojem potencialov in znanja naših zaposlenih, predvidevanjem potreb kupcev, vlaganjem v raziskave in razvoj ter zagotavljanjem stabilne dobičkonosne rasti. Vsak laboratorij mora zagotoviti najboljše delovne pogoje ob upoštevanju vseh zakonskih in okoljskih standardov.Ali potrebujete dodatne informacije?

Lab Interior poslovnim partnerjem pri oblikovanju kakovostnih in energetsko učinkovitih laboratorijev nudi neprekosljivo strokovno znanje in storitve. Ponujamo vse; od pohištva do digestorijev. Na voljo smo vam za vse, kar potrebujete v svojem laboratoriju. Če želite ponudbo ali odgovor na katerokoli vprašanje v zvezi z našimi storitvami, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije.