11 novih strojev predanih v obratovanje

23. 11. 2021

Skoraj podvojene proizvodne kapacitete za lažje odpravljanje posledic COVID-19


V zadnjih dneh smo prevzeli in instalirali še zadnje stroje, s katerimi povečujemo in posodabljamo proizvodne kapacitete. V ta namen smo reorganizirali proizvodnjo in velik del skladišča spremenili v proizvodno halo. Da smo stroje lahko postavili, smo morali najeti žerjav, saj so v prvem nadstropju naše poslovne stavbe.

Nabavo strojev je v veliki meri sofinanciral Evropski sklad za regionalni razvoj v okviru javnega razpisa Razvojno – raziskovalni projekti za odpravo posledic COVID-19.

Poleg povečanja in posodobitve so naše proizvodne kapacitete pridobile tudi pri urejenosti prostorov, kar nas še posebej veseli.

Čestitke vsem vključenim v izvedbo projekta, ki je potekal hkrati z dodatno obremenjenostjo proizvodnje z velikimi naročili.

Zadnje novice in dogodki

Ali potrebujete dodatne informacije?

Lab Interior poslovnim partnerjem pri oblikovanju kakovostnih in energetsko učinkovitih laboratorijev nudi neprekosljivo strokovno znanje in storitve. Ponujamo vse; od pohištva do digestorijev. Na voljo smo vam za vse, kar potrebujete v svojem laboratoriju. Če želite ponudbo ali odgovor na katerokoli vprašanje v zvezi z našimi storitvami, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije.