Naše pohištvo in digestoriji na Hrvaškem

10. 02. 2021

Pliva je največje farmacevtsko podjetje na Hrvaškem in eno vodilnih v regiji jugovzhodne Evrope. Od leta 2008 je Pliva del Teve, enega največjih farmacevtskih podjetij na svetu, Zagreb pa je eno izmed strateških lokacij za proizvodnjo in raziskave ter razvoj celotne skupine Teva.

Na lokaciji Plive v Zagrebu poteka proizvodnja farmacevtskih oblik zdravil, kot so tablete, filmsko obložene tablete, kapsule, suhi sirupi, suhe in tekoče injekcije, kreme, mazila, geli in svečke. Proizvodnja je visoko avtomatizirana in organizirana po principu gravitacijskega toka v ločenih neodvisnih proizvodnih modulih.
Zadnje novice in dogodki

Ali potrebujete dodatne informacije?

Lab Interior poslovnim partnerjem pri oblikovanju kakovostnih in energetsko učinkovitih laboratorijev nudi neprekosljivo strokovno znanje in storitve. Ponujamo vse; od pohištva do digestorijev. Na voljo smo vam za vse, kar potrebujete v svojem laboratoriju. Če želite ponudbo ali odgovor na katerokoli vprašanje v zvezi z našimi storitvami, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije.