Smo zmagovalci prestižnega evropskega tekmovanja!

5. 12. 2019

Naše matično podjetje Mikro+Polo je med 150.000 podjetji iz 33 držav postalo evropski zmagovalec prestižnega poslovnega tekmovanja European Business Awards v kategoriji "The Workplace and People Development". Zmagovalce so razglasili 4. decembra 2019 na ekskluzivni podelitvi nagrad v Varšavi, Poljska.

Dvodnevnega zaključka najprestižnejšega evropskega poslovnega tekmovanja se je udeležilo več kot 500 vodij podjetij, politikov, ambasadorjev in akademikov.

Izvršni direktor Evropskih poslovnih nagrad Adrian Tripp je ocenil, da je podjetje Mikro+Polo z osvojitvijo te prestižne nagrade doseglo zlat standard poslovne odličnosti, saj je »podjetje izjemen primer uspešnega spoprijemanja z izzivi zelo konkurenčnega svetovnega poslovnega okolja, s čimer dosega fenomenalen uspeh in pozitiven doprinos v svet, v katerem živimo.«

V Mikro+Polo smo z inovativnimi in tudi pogumnimi pristopi v odnosu do zaposlenih že v preteklosti dokazali, da je delovno okolje lahko prijetno ter sproščeno in da so to dejavniki, ki dokazano pozitivno vplivajo tudi na poslovno uspešnost podjetja.

Svojim zaposlenim omogočamo, da na delovno mesto pripeljejo svojega hišnega ljubljenčka, koristijo lahko neomejen plačan dopust, zjutraj jim postrežemo z zajtrkom, počitek med delavnikom pa preživijo v prijetnem okolju družabnih prostorov ali si privoščijo sprehod. »Neprecenljivo je videti zadovoljne in nasmejane obraze sodelavcev, ki so pripadni podjetju ter prispevajo najpomembnejši del v našo zgodbo o uspehu in da v celotni Evropi najboljše skrbimo za svoje zaposlene,« je ob tem povedal generalni direktor Marko Podgornik, ki se pri uvajanju novih praks za boljše počutje na delovnem mestu zgleduje po praksah iz drugih držav Evrope. »Zato smo izjemo ponosni, da so prakse, ki jih uvajamo pri nas, prepoznane kot najboljše v evropskem merilu ter da smo Sloveniji priborili to najbolj prestižno poslovno nagrado.«

Glavni namen evropskih poslovnih nagrad je podpirati razvoj močnejše in uspešnejše poslovne skupnosti po vsej Evropi, letos pa je tekmovanje potekalo že dvanajstič zapored.
Zadnje novice in dogodki

Ali potrebujete dodatne informacije?

Lab Interior poslovnim partnerjem pri oblikovanju kakovostnih in energetsko učinkovitih laboratorijev nudi neprekosljivo strokovno znanje in storitve. Ponujamo vse; od pohištva do digestorijev. Na voljo smo vam za vse, kar potrebujete v svojem laboratoriju. Če želite ponudbo ali odgovor na katerokoli vprašanje v zvezi z našimi storitvami, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije.