Laboratorij je lahko tudi lep.

23. 05. 2016

Če je Achema kemijski sejem, ki pokriva vsa področja kemije; tako laboratorije, kot procese in proizvodnjo, je Analytica ožje specializiran sejem in kot pove že ime, pokriva analitiko v laboratorijih. 

S pripravami smo pričeli že nekaj mesecev pred samim sejmom. Oprema razstavnega prostora in postavitev razstavnih eksponatov je vedno težek zalogaj. Vse mora biti skrbno načrtovano, saj popravnega izpita ni. Zato tudi tokrat nismo ničesar prepustili naključju in smo razstavni prostor postavili vnaprej v prostorih našega podjetja. Kljub temu, da je bil naš razstavni prostor manjši kot na lanskem sejmu Achema, smo z malo domišljije in izdelavo novih eksponatov uspeli pokazati popolnoma vse, kar smo želeli.

Če je v ponedeljek na sejmišču še mrgolelo delavcev in je vse skupaj izgledalo kot veliko gradbišče, je bilo v torek zjutraj vse postavljeno in očiščeno. Ljudi v delovnih oblačilih z orodjem so zamenjali ljudje v oblekah z aktovkami. Z obiskom našega razstavišča in odzivom gostov smo bili več kot zadovoljni.

Seveda so se obiskovalci tudi tokrat prerivali za naše vrečke in od marsikoga smo slišali, da je cela Analytica zaradi teh vrečk zelena. Zeleni pa so bili tudi drugi razstavljalci; predvsem od zavisti ob pogledu na naša tri dekleta, ki so imela za vsak dan drug "outfit".

Veseli nas, da smo na sejmu Analytica, ki med stroko uživa velik ugled, z blagovno znamko LAB INTERIOR zelo uspešno označili svoj teritorij in se postavili na svetovni zemljevid.

Mimoidoči obiskovalec je svojim kolegicam ob pogledu na naše pohištvo dejal: "Laboratorij je lahko tudi lep." S tem je povedal vse.

Zadnje novice in dogodki

Ali potrebujete dodatne informacije?

Lab Interior poslovnim partnerjem pri oblikovanju kakovostnih in energetsko učinkovitih laboratorijev nudi neprekosljivo strokovno znanje in storitve. Ponujamo vse; od pohištva do digestorijev. Na voljo smo vam za vse, kar potrebujete v svojem laboratoriju. Če želite ponudbo ali odgovor na katerokoli vprašanje v zvezi z našimi storitvami, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije.