Mnenja kupcev

Leta 2014 je Hygienicum, eden od vodilnih zasebnih laboratorijev za živila v Avstriji, zgradil popolnoma nove laboratorijske prostore. Vaše podjetje smo izbrali za partnerja pri načrtovanju in postavitvi našega laboratorija. Uspešnost pri načrtovanju in tudi pri gradnji laboratorija je bila v vseh pogledih izjemna glede cen, usposobljenosti, storitev in časovnega razporeda. Hvaležni smo za to partnerstvo, ki je bilo eden od najpomembnejših elementov v naši uspešni zgodovini nove stavbe.
Hygienicum, Institut für Mikrobiologie & Hygiene-Consulting GmbH
Dr. Michael Stelz, generalni direktor
Naš poslovni partner ste že vrsto let. Strokovnost, kakovost, hitra odzivnost in pripravljenost priskočiti na pomoč so značilnosti vaše ekipe.
Psihiatrična bolnišnica Ormož
Jadranka Laura, dipl. ing. lab. biomed, vodja laboratorija
Z dosedanjim sodelovanjem z vašim podjetjem sem zelo zadovoljna. Imate zelo prijeten kader, ki je hitro odziven in strokoven. Vaši izdelki so zadovoljili vsa moja pričakovanja.
Pivka d.d., Pivka
Nataša Štefič, vodja kakovosti
Za vaše podjetje smo se odločili na podlagi dolgoletnih izkušenj in priporočil. Še zlasti smo se odločili za vas zaradi visoke strokovnosti. Sedaj, ko je laboratorij opremljen, smo prepričani, da je bila odločitev pravilna, še zlasti ker imamo zaradi vaših zamisli in predlogov še boljši laboratorij, kot smo si ga želeli sami. Sodelovanje z vašim podjetjem nam je prineslo več, kot smo pričakovali.
Atotech Slovenija
Dr. Marijana Rebernik, direktorica
V okviru pripravljalnih in izvedbenih faz vaše podjetje dokazuje, da ste odlični strokovnjaki, pripravljeni prisluhniti potrebam kupca, prilagodljivi in sposobni poiskati optimalno rešitev v vsakih okoliščinah. Zdaj, ko je laboratorij opremljen, lahko rečem, da smo zelo zadovoljni in da je zaradi vašega podjetja naš laboratorij celo boljši od naše začetne zamisli. S sodelovanjem smo dobili več, kot smo pričakovali. Ste vzor poslovnega partnerja, ki ga priporočamo vsakomur.
Univerza v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo
Prof. Dr. Borut Božič, dekan
Iskreno se vam zahvaljujem za vaš trud, prizadevanje in uspešno sodelovanje.
Zasebna fizioterapija Fizikal, Destrnik
Sdki Hussain
Z vašim delom smo zelo zadovoljni. Vaše storitve so vedno izvedene hitro in v roku. Na kvaliteto nimamo pripomb.
Snaga d.o.o., Ljubljana
mag. Lidija Čepon
Laboratorijsko pohištvo je super! Vaši strokovni sodelavci so prijazni, ustrežljivi in vedno na razpolago.
Pekarna Pečjak, Trzin
Mojca Gostenčnik
S sodelovanjem z vašim podjetjem smo zelo zadovoljni, ker imate hiter odzivni čas, ste fleksibilni in prisluhnete našim potrebam.
Medicinska fakulteta Ljubljana, Inštitut za anatomijo
Nataša Pollak Kristl