Sistem laboratorijskega pohištva. Postavljamo nove standarde, ker stvari radi počnemo drugače.

Kupcem prilagojeni laboratoriji.     Specifične konstrukcijske rešitve.     Prilagoditve procesu dela.     Svetovanje, načrtovanje, dobava in montaža.


Najnovejši projekti

KAKOVOST

Sistem našega pohištva je zasnovan posebej za uporabo v laboratorijih ter izdelan v skladu s sodobnimi normativi in smernicami, ki veljajo za tovrstno opremo v EU.

V sistemu je poudarjena modularnost, prilagodljivost in varnost. S kombinacijo vgrajenih in skrbno izbranih lesenih, jeklenih in aluminijastih elementov je dosežena visoka stopnja stabilnosti, trdnosti in estetike.

Preberite več >

MNENJA ZADOVOLJNIH STRANK

Leta 2014 je Hygienicum, eden od vodilnih zasebnih laboratorijev za živila v Avstriji, zgradil popolnoma nove laboratorijske prostore. Vaše podjetje smo izbrali za partnerja pri načrtovanju in postavitvi našega laboratorija. Uspešnost pri načrtovanju in tudi pri gradnji laboratorija je bila v vseh pogledih izjemna; tako glede cen, usposobljenosti, storitev in časovnega razporeda. Hvaležni smo za to partnerstvo, ki je bilo eden od najpomembnejših elementov v naši uspešni zgodovini nove stavbe.
Hygienicum, Institut für Mikrobiologie & Hygiene-Consulting GmbH
Dr. Michael Stelz, generalni direktor

NAŠE PREDNOSTI

SVETOVANJE
Vsaka stranka lahko laboratorij prilagodi svojim potrebam – to nam s skupnimi močmi uspeva.
BARVE
Omogočamo vam kombiniranje laboratorijskih elementov (okrasne letve, ročaji, paneli z energetskimi celicami) v 3 standardnih barvah in 10 barvah po izbiri. Seveda lahko izberete tudi katerokoli poljubno barvo.
GARANCIJA
Ker vgrajujemo le materiale renomiranih proizvajalcev, vam nudimo garancijo na izvedbo in kakovost.
ČAS IZVEDBE
Naši projekti so od začetka do konca vodeni po začrtani poti in dokončani v dogovorjenem roku.
POPOLNA REŠITEV
Sistem na ključ.

Ali potrebujete dodatne informacije?

Lab Interior poslovnim partnerjem pri oblikovanju kakovostnih in energetsko učinkovitih laboratorijev nudi neprekosljivo strokovno znanje in storitve. Ponujamo vse; od pohištva do digestorijev. Na voljo smo vam za vse, kar potrebujete v svojem laboratoriju. Če želite ponudbo ali odgovor na katerokoli vprašanje v zvezi z našimi storitvami, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo posredovali dodatne informacije.